Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، از زمانی که نخستین بار برخی شهروندان مازندرانی در باره خرابی خط ۲۰۰۰ برای پرداخت قبوض تلفن با خبرنگاران ایرنا تماس گرفته و گله کردند تقریبا دو هفته سپری می شود. خبرنگار ما برای راستی آزمایی گله مندی شهروندان ، طی این مدت شخصا بارها برای امکان پرداخت قبض تلفن با سامانه تلفنی ۲۰۰۰ و ۱۸۱۸ و حتی سایت اینترنتی را آزمایش کرده ولی همچنان این سامانه ها دچار خرابی و شهروندان سرگردانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که روزهای نخست فایل صوتی سامانه تنها با اعلام عدم موفقیت مشتری را مجاب می کرد که مراحل پرداخت را دوباره انجام دهد ، اخیرا اعلام می شود که سامانه در حال ارتقاء است و بدون هرگونه توضیح از مشتری خواسته می شود که از شیوه های جایگزین برای پرداخت قبض استفاده کنند. این در حالی است که امکان پرداخت قبض از طریق سامانه ۱۸۱۸ نیز وجود ندارد چون این سامانه هم دچار اختلال است و با اعلام « شماره مورد نظر شما تا اطلاع ثانوی مسدود است و دیگر با این شماره تماس نگیرید » بر سرگردانی مشتربان اضافه می کند.

پرداخت قبض از طریق سامانه اینترنتی هم امکان پذیر نیست چون در این سامانه هم صورتحساب به روز ارائه نمی شود در حالی که مشترکانی که خطشان قطع شده بالاجبار باید قبض به روز دریافت و پرداخت کنند و امکان پرداخت قبض دوره را ندارند.

اختلال در پرداخت تلفنی و اینترنتی قبض تلفن ثابت مازندرانی در حالی است که مشترکان به خاطر صادر نشدن قبض کاغذی و ارسال نشدن  قبض الکترونیکی برای تلفن ثابت ، راه دیگری برای پرداخت قبوض ندارند ؛ وضعیتی که برخی از شهروندان را به این گمانه زنی رسانده که احتمالا مخابرات تلاش دارد تا اپلیکیشن پرداخت قبض تلفن را بر مشترکان تحمیل کند.

طولانی شدن قطعی سامانه های پرداخت  قبض تلفن ثابت هم اکنون در حال تبدیل شدن به نگرانی برای بسیاری از مشترکانی است که طی روزهای آینده باید قبض دوره جدید تلفنشان را پرداخت کنند. این دسته از مشترکان هم در تماس با خبرنگاران ایرنا درخواست داشتند که مخابرات تا زمان برگرداندن سامانه ها به فعالیت از قطع تلفن مردم خودداری کند.

مدیر عامل شرکت مخابرات مازندران روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا علت عدم پاسخگویی سامانه های ۱۸۱۸ و ۲۰۰۰ برای پرداخت غیر حضوری قبض تلفن ثابت در استان را خرابی سرور مرکزی مخابرات ایران اعلام کرد .

علی نوروزی گفت : حدود ۱۲ روز قبل این سرور که در مخابرات ایران قرار دارد خراب شده و به همین دلیل سامانه های ۱۸۱۸ و ۲۰۰۰ قادر به ارائه خدمات غیر حضوری به مشترکان تلفن ثابت برای دریافت قبوض خود نیستند .

وی با اظهار این که تا چند سال پیش سامانه ۱۸۱۸ و ۲۰۰۰  از طریق سرور موجود در استان پشتیبانی می شد ، افزود : اما بعد از آن به منظور پدافند غیرعامل و کاهش هزینه ها فعالیت این سامانه ها به صورت متمرکز از طریق سرور در تهران پشتیبانی می شود .

نوروزی فعال شدن سامانه پرداخت قبض را نیازمند خریداری سرور جدید و فعال کردن آن دانست و گفت : سرور جایگزین تا یک هفته آینده نصب و فعال و مشکل رفع خواهد شد.

وی افزود : سرور جدید به عنوان سرور موازی با سرور مرکزی مخابرات ایران فعال خواهد بود تا در صورت بروز مشکلات احتمالی در آینده برای سرور مرکزی ، فعالیت خود را داشته باشد.

مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران در خصوص نگرانی شهروندان برای پرداخت قبض تلفن ثابت نیز گفت : با ابلاغ دستور به مخابرات شهرستان ها از آنها خواسته شد تا هیچ تلفن ثابتی به دلیل عدم پرداخت قبض قطع نشود تا پس از رفع مشکل این سامانه ها قبوض پرداخ شود .

اظهارات مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران در باره صدور دستور قطع نکردن تلفن مشترکان ثابت به خاطر بدهی در حالی است که خبرنگار ایرنا پس از گفت و گو با وی با تعدادی از مشترکان گفت و گو کرده که همه آنها تاکید کردند تلفنشان به خاطر بدهی آن هم به مبلغ کمتر از ۱۰ هزار تومان به خاطر پرداخت نکردن بدهی دوره قطع است.

شرکت مخابرات مازندران طبق گزارش رسمی این شرکت یک میلیون و ۴۰۰ هزار مشترک دارد .

برچسب‌ها ارتباطات مازندران شرکت مخابرات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ارتباطات مازندران شرکت مخابرات ایران ارتباطات مازندران شرکت مخابرات ایران شرکت مخابرات مازندران مخابرات ایران قبض تلفن ثابت برای پرداخت پرداخت قبض سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۸۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات

سخنگوی کمیسیون اصل نود گفت: طبق گزارش مدیران سامانه املاک و اسکان، تاکنون ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی و اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

به گزارش ایسنا، علی خضریان در تشریح نشست این کمیسیون جهت نظارت بر حسن اجرای قوانین موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان گفت: با توجه به اینکه با پیگیری‌های کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مراحل راه اندازی و فعالیت ابتدایی سامانه آغاز شده، این جلسه در جهت احصای موانع و مرتفع کردن آنها در جهت اجرای کامل برگزار شد.

وی افزود: کمیسیون از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرده و این حکم قانونی که از سال ۱۳۹۴ یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم اجرایی نشده بود، در مراحل اولیه و استقرار سامانه اجرا شد. پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه‌های مرتبط وظایف هر دستگاه در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری و احکام آئین نامه‌ها و مقررات اجرا شدند.

خضریان اضافه کرد: در این جلسه که با حضور مدیران وزارت راه و شهرسازی، سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون به ریاست حجت‌الاسلام پژمانفر برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه املاک و اسکان گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند و بر اساس گزارش‌های اعلامی تا به حال ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس افزود: تاکنون بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است و  با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است. همچنین در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی نیز به صورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال یافته است و در حال حاضر محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کدپستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

وی گفت: در این جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد و سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد، اقدامات اولیه را برای ارائه خدمات چهارگانه خود یعنی تولد ازدواج طلاق و وفات از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک انجام دهد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس خاطرنشان کرد: در این جلسه مقرر شد اقدامات دستگاه‌های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و در صورت استنکاف دستگاه‌ها از انجام تکالیف قانونی خود، این موارد ضمن ارجاع به مرجع قضایی، مطابق قانون برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نود ارسال شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • اخطار به صاحبان خانه‌ های خالی برای پرداخت مالیات
  • اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات
  • سرور ابری و آشنایی با ویژگی های آن
  • پاسخگویی مرکز امداد شرکت گاز به ۸۴ هزار تماس تلفنی مشترکان گاز طبیعی 
  • افزایش حقوق و متناسب سازی آن، بیشترین سوال بازنشستگان در تماس با سامانه ۲۵۰۰
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران